Aanmelden

[English below]
Op zaterdag 11 september, in de middag voorafgaand aan de Poëzienacht, is de voorronde van de stadsdichtersverkiezing van Leiden. Ook vindt dan de uitreiking plaats van de poëziewedstrijd van Lectori Salutem, georganiseerd voor en door Leidse studenten.

Het programma start om 14:00 ‘s middags, en zal plaats vinden in de Leidse Burcht. De toegang is gratis maar aanmelden is verplicht in verband met de coronamaatregelen. Het programma duurt tot ongeveer 16:00.

Met onderstaand formulier meldt u zich aan voor zowel de voorronde van de stadsdichterverkiezing als de uitreiking van de poëziewedstrijd. Het programma is één geheel en het is niet mogelijk voor een van de twee programmaonderdelen aan te melden. Het programma is deels in het Nederlands en deels in het Engels.


On Saturyday 11 September, the afternoon prior to the Poetry Night, the prelimenary round of the election of the new Poet Laureate of Leiden will be held at the Burcht. This will be combined with the award ceremony of the student poetry contest, organised by Lectori Salutem.

The programme starts at 2 pm and will be about two hours. Entry is free, but advance registration is mandatory because of the Covid-19 rules. The programme will be partly in English and partly in Dutch.

You can register below. All fields are mandatory.